UIT Vormingsjaar

Je slaagt voor je middelbare school, maar je hebt geen idee wat je wilt. Wat is voor jou belangrijk? Waar ligt jouw hart? Waarin maak jij het verschil?

 

Je bent begonnen aan je studie, het blijkt toch niet jouw studie te zijn en je stopt weer. En nu? Wat past wel bij je? Hoe kan je dat ontdekken?

 

Je beroepsopleiding is wel echt iets voor jou, maar om nu al te gaan werken… Er mist nog iets. Je wilt eerst wat ervaringen opdoen en steviger in je schoenen staan. Tijd voor een jaartje er tussenUIT!

 

Om antwoorden te zoeken op je vragen, te ontdekken over jezelf, God en hoe jij van betekenis kunt zijn met jouw leven, is er het UIT Vormingsjaar! Je stapt een jaar UIT je routine, je gaat aan de slag met jezelf, dienen in je stad en werken in de kerk. Daarbij word je een jaar lang deel van de gemeenschap rondom Youth for Christ Zwolle. Je wordt gecoacht en je krijgt de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien.

 

Uniek aan UIT is dat je in je eigen stad blijft. Dit jaar is namelijk voor jongeren uit (regio) Zwolle, die in Zwolle zelf een vormingsjaar willen doen. Je leert wat het betekent om op een bijzondere manier christen te zijn in alledaagse situaties.

 

Enthousiast? Meer weten? Klik verder, check ons op Facebook, of neem contact op via [email protected]!

 

logo-uit-jaar

 

 

Bekijk hier de flyer van UIT: UIT Vormingsjaar Flyer 2018, of ons filmpje: