Herinnert u zich deze nog, nog, nog, nog?

Herinnert u zich deze nog, nog, nog, nog? Jarenlang gebruikte Radio Veronica deze slogan om een vergeten klassieker aan te kondigen. En over een vergeten klassieker gesproken; de kerstactie!

Vorig jaar werd het gat in de begroting zo groot dat we jullie in december om hulp vroegen, het doel was €10.000. En we kunnen jullie vertellen dat er tot deze week €9.500 is opgehaald. Deze week belde een trouwe donateur om te informeren over de kerstactie. Toen ze hoorde dat er €9.500 euro was opgehaald besloot ze resoluut: dan leg ik die laatste €500 euro in! Geweldig! Een fantastisch bedrag waarmee we vooruit kunnen blijven kijken.

Want Youth for Christ groeit. Naast het reguliere jongerenwerk in drie wijken, zijn we bezig met het innoveren van het project Geloofsvragen. De app die bij dit project hoort is ook werkelijk in ontwikkeling nu! Verder organiseren we dit jaar voor het eerst de Schellerbergconferentie, een voorbereidingsconferentie voor outreach- en evangelisatieprojecten.

Nieuwe projecten geven nieuwe energie! En dat blijft geld kosten. We komen nog steeds structurele donateurs tekort. Hier gaan we ons dan ook op richten de komende tijd! Dus hier kun je zo rond de zomer van 2021 een terugkoppeling over verwachten Of steun ons nu al