Meewerken

Kom ook dichterbij jongeren samen met Youth for Christ Zwolle.

 

Vrijwilligers

In Zwolle werkt een team van 45 vrijwilligers. Meidenwerkers, voetballers en organisatoren; ieder gebruikt zijn of haar talent om dichterbij jongeren te komen. De intensiviteit verschilt. Welk talent wil jij inzetten? Neem contact op met [email protected]

 

Stage lopen

Wil jij leren werken met tieners die extra aandacht nodig hebben? Wil je leren hoe je je geloof handen en voeten kunt geven? Kom dan stage lopen bij YfC Zwolle! Afhankelijk van je opleiding en wensen kun je bijvoorbeeld met de pannakooi de straat op, of meedoen en denken in missionair kerk zijn (onder andere ‘Hart voor Dieze’).

 

Wij bieden:

Een stageplek waar je op professioneel en persoonlijk gebied jezelf gaat ontwikkelen. Je krijgt de kans van meerwaarde te zijn door jouw unieke inbreng. Je wordt intensief begeleid. Je mag deelnemen aan de trainingsdagen en de driedaagse stafconferentie van YfC Nederland. Daarnaast ga je meelopen in andere plaatsen waar YfC een afdeling heeft.

 

Onze stageplekken zijn geschikt voor studenten van de volgende opleidingen: 
HBO: CMV, GPW, HBO pedagogiek;
MBO: diverse opleidingen. We hebben een Calibris erkenning voor Sociaal Cultureel Werker en Sociaal Pedagogisch Werker.

 

De stages duren in principe een jaar.

 

Wij vragen:

Dat je hart hebt of wilt krijgen voor jongerenwerk. Verder hoef je niet per se christelijk te zijn om bij YfC Zwolle stage te lopen. We verwachten wel van je dat je aanwezig bent bij het wekelijkse moment van gebed en bijbelstudie, omdat we vinden dat dit een belangrijk onderdeel is van ons werk.

 

Ben je enthousiast en wil je stage lopen bij YfC Zwolle? Stuur dan je CV met motiveringsbrief naar [email protected]