Over ons

Missie

Gedreven door Gods liefde zoekt Youth for Christ Zwolle jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop. We geloven dat elke jongere in Zwolle de kans verdient om Jezus te leren kennen en voor Hem te kiezen.

Team

Het team van Youth for Christ Zwolle bestaat uit 5 betaalde krachten en ruim 75 vrijwilligers. Wij geloven dat als we dichterbij jongeren willen komen, vrijwilligers dichterbij God en elkaar moeten komen. Daarom worden vrijwilligers intensief gecoacht om hen toe te rusten voor missionair jongerenwerk. Iedere vrijwilliger krijg de mogelijkheid om zijn talent in te zetten voor jongeren; de een voetbalt, de ander schrijft nieuwsbrieven. Daarbij moedigen we hen aan om te investeren in hun relatie met God, in elkaar en in de jongeren. Wij streven ernaar een gemeenschap te zijn waar jongeren zich welkom voelen.

In Nederland

Youth for Christ Zwolle is onderdeel van Youth for Christ Nederland. Jaarlijks komt Youth for Christ in contact met 50.000 jongeren: op straat, in de kerk en op school.
Op straat: In tientallen plaatsen werken we met jongeren via ondermeer jongerencentra, straatvoetbal, individuele coaching, meidenclubs en missionaire projecten.
In de kerk: Voor 600 kerken verzorgt Youth for Christ missionaire trainingen en programma’s.
Meer info: www.youthforchrist.nl