Schellerberg Conferentie

Het doel is om jongeren en teams samen te brengen, hen te inspireren en te motiveren om hun geloof uit te dragen en hoop te brengen in de wereld.

De Schellerberg Conferentie is een vierdaagse conferentie die bedoeld is om jongeren en teams voor te bereiden op evangelisatieprojecten, sportweken en outreaches die in de zomer plaatsvinden, zowel in Nederland als daarbuiten. Elk jaar heeft de conferentie een thema, denk aan ‘Solid Ground’, ‘Holy’, of ‘Abba’ (de thema’s van de eerste drie conferenties). Het thema uit zich in verschillende activiteiten en workshops, waarbij er ruimte is voor aanbidding, geestelijke toerusting, persoonlijke- en teamontwikkeling.

Het doel is om jongeren en teams samen te brengen, hen te inspireren en te motiveren om hun geloof uit te dragen en hoop te brengen in de wereld. Naast het programma op het prachtige Landgoed Schellerberg zullen er ook verschillende activiteiten plaatsvinden in de stad Zwolle. Tijdens de conferentie zijn er inspirerende sprekers en is er tijd voor stille tijd. Kortom, de Schellerberg Conferentie biedt een unieke gelegenheid om jezelf en je team te laten toerusten en voor te bereiden op de uitdagingen die je te wachten staan tijdens de verschillende projecten deze zomer. De Schellerberg Conferentie is onderdeel van Youth for Christ Zwolle.