Westenholte

Over Westenholte

Westenholte is een kleine, dorpse wijk aan de rand van Zwolle. Inwoners zijn betrokken bij elkaars leven en er worden veel sociale activiteiten georganiseerd. Voor jongeren vanaf 14 jaar is dat een stuk minder, waardoor deze groep veel op straat hangt. Vanaf november 2019 zijn wij ze gaan opzoeken met een pannakooi, voetballen we met ze en delen we ons leven. Hierdoor ontstaan mooie relaties!

Veel jongeren kennen (achter de voordeur) de moeilijke kanten van het leven

Toekomst voor West

Het grootste deel van de jongeren woont al van kinds af aan in Westenholte, anderen zijn hierheen verhuisd. Veel jongeren kennen (achter de voordeur) de moeilijke kanten van het leven. Daarom hopen we met heel de wijk een netwerk te vormen: van verenigingen, tot de sportclubs en de buren en ouders van jongeren. Wanneer die verbinding er is, kunnen jongeren worden opgevangen, ondersteund en geïnspireerd. Wij willen daar langdurig in investeren. Door jongeren een (fysieke) plek te geven in de wijk, met hen op te trekken en Jezus’ liefde met ze te delen, hopen wij ze te zien opgroeien tot gezonde volwassenen.

Stinspark | 20:00u-21:30u (oneven weken)

Donderdagavond Panna

Samen met 14+ jongeren voetballen in de pannakooi en hangen.

Team

Het team Westenholte bestaat nu nog uit Joyce, Dennis, Freek & Lydia. Een mooi groepje mensen, dat het leuk zou vinden om jou te verwelkomen!

Activiteiten

Op dit moment (2020) staan wij in de oneven weken in Stinspark. Van 20:00u-21:30u ben je welkom om te komen voetballen, hangen en kletsen.

Film over het werk van Freek & Lydia

In deze film vertellen Freek & Lydia over hun droom voor de jongeren van Westenholte.