Westenholte

Westenholte

Westenholte is een kleine, dorpse wijk aan de rand van Zwolle. Inwoners zijn betrokken bij elkaars leven en er worden veel sociale activiteiten georganiseerd. Voor jongeren vanaf 14 jaar is dat een stuk minder, waardoor deze groep veel op straat hangt. Vanaf november 2019 zijn wij ze gaan opzoeken met een pannakooi, voetballen we met ze en delen we ons leven. Hierdoor ontstaan mooie relaties!

Geef aan ons werk

Toekomst voor West

Het grootste deel van de jongeren woont al van kinds af aan in Westenholte, anderen zijn hierheen verhuisd. Veel jongeren kennen (achter de voordeur) de moeilijke kanten van het leven. Daarom hopen we met heel de wijk een netwerk te vormen: van verenigingen, tot de sportclubs en de buren en ouders van jongeren. Wanneer die verbinding er is, kunnen jongeren worden opgevangen, ondersteund en geïnspireerd. Wij willen daar langdurig in investeren. Door jongeren een (fysieke) plek te geven in de wijk, met hen op te trekken en Jezus’ liefde met ze te delen, hopen wij ze te zien opgroeien tot gezonde volwassenen.

Welkom

Donderdagavond 14+: Panna

Het team Westenholte: Joyce, Benjamin, Marleen, Daniëlle, Dominique Freek & Lydia ontmoeten 14+ jongeren tijdens het voetballen, hangen en kletsen in de pannakooi.

Wanneer?
Donderdagavonden
Hoe laat?
20.00- 21.30 uur
Waar?
Stinspark

Freek & Lydia vertellen

Freek & Lydia geven een kijkje achter de schermen en vertellen over hun werk in Westenholte.

Het is opgenomen toen de pannakooiactiviteit nog maar een paar maanden gestart was. Een goed beeld van de start dus!