Doe mee

Vrijwilligers

In Zwolle werkt een team van 75 vrijwilligers. Meidenwerkers, voetballers en organisatoren; ieder gebruikt zijn of haar talent om dichterbij jongeren te komen. De intensiviteit verschilt. Welk talent wil jij inzetten? Neem contact op met Ronald Welmers (ronald.welmers@yfc.nl).

Lees meer

Stage lopen

Wil jij leren werken met tieners die extra aandacht nodig hebben? Wil je leren hoe je je geloof handen en voeten kunt geven? Kom dan stage lopen bij YfC Zwolle! Afhankelijk van je opleiding en wensen kun je bijvoorbeeld met de pannakooi de straat op, meewerken met het meidenwerk, trainingen ontwerpen en geven of onze social media helpen innoveren.

Lees meer

Gebed

Gebed is onmisbaar voor het werk dat we doen. We moedigen onze jongerenwerkers aan om samen te bidden voor de jongeren die ze ontmoeten, omdat we geloven dat God degene is die hun harten aanraakt. Bid mee voor de jongeren in onze stad.

Lees meer

Steun ons

Het jongerenwerk van Youth for Christ Zwolle wordt voor een groot deel gefinancierd door de support van kerken en trouwe, betrokken donateurs. Investeer in jongeren en maak een gift over.

Geven kan op verschillende manieren:

Uw nalatenschap goed geregeld

Als u wenst na te laten aan een goed doel, dan dient u dit vast te leggen in een testament. De wetenschap dat uw nalatenschap goed geregeld is, biedt rust. Als u Youth for Christ Zwolle opneemt in uw testament, investeert u in de volgende generatie.

Psalm 78:4: “Wij vertellen het weer door aan ons nageslacht, kinderen en kleinkinderen. Wij vertellen hun over de grote daden van de Here, over zijn kracht en over de wonderen die Hij heeft gedaan.” (NBG 51)

Lees meer