Partners

Youth for Christ Zwolle zet in op relationeel jongerenwerk. Trouw en geduld zijn daarbij kernwoorden van ons werk. Wij kunnen niet zonder de steun van partners zoals bedrijven en fondsen. Het mogelijk maken van jongerenactiviteiten in de wijk en het trainen en toerusten van vrijwilligers is voor YfC Zwolle zeer belangrijk.

Partner worden van YfC Zwolle is duurzaam investeren in de jongeren van Zwolle.

Wilt u ook partner worden? Neem contact op met Rokus Plantinga, 06 – 10 948 014.

Youth for Christ Zwolle ontvangt financiële of materiële ondersteuning van de volgende partners:

 

“Métier is een organisatieadviesbureau voor het MKB in de techniek en metaalbewerking in Noord-Oost Nederland. We adviseren familiebedrijven zonder personeelsafdeling bij het optimaal inrichten van hun organisatie. Advisering aan familiebedrijven met een rijke geschiedenis, waarin de bijzondere dynamiek van continuïteit, tradities en emoties een grote rol spelen, is al jarenlang onze expertise. Als organisatieadviesbureau onderscheiden wij ons door een authentieke, relationele manier van werken.

Wij vinden het mooi om te zien dat plaatselijke jongeren hun talenten, tijd en energie inzetten voor mensen die het minder hebben dichtbij of ver weg. Métier steunt dan ook van harte dit soort initiatieven waarbij jongeren zich met passie en enthousiasme inzetten voor hun medemens.”