Waarom geeft Sander?

Voor ons werk en voor de jongeren zelf zijn donateurs onmisbaar. Maar wie zijn die donateurs? We spreken Sander, al drie jaar donateur van Youth for Christ Zwolle.

Wie is Sander? Waar ben je betrokken? Wat vind je belangrijk?

Jongeman van 38 jaar, ik houd van muziek maken waar passie in zit en gebruik m’n piano en stem. Ik ben betrokken bij mensen waar ik even mee kan optrekken in bijv. m’n (huis)kerk of op het werk. Geniet ervan als ik ze kan aanmoedigen of perspectief kan bieden waar ze voor (willen) gaan: ik zie altijd wel mogelijkheden, tot het vermoeiende toe. Wat ik belangrijk vind: dat Jezus in veel opzichten briljant is en dat hij ons aanvaardt zoals we zijn, zonder voorwaarden. Daar spreekt liefde uit.
En die liefde gaat niet weg door wat anderen van je denken of wat je van jezelf denkt: dat maakt het leven zo ontspannend en onbezorgd, bizar mooi!

"Het werk van YFC is heel concreet en dichtbij in de wijk."

Hoe zou je Youth for Christ Zwolle omschrijven? Wat is kenmerkend?

Het werk van YFC is heel concreet en dichtbij in de wijk. Ze houden vol waarin ze geloven. Het is geen prikactie, ze investeren gerust meerdere jaren in jonge mensen. Hoevaak gebeurt zoiets? Het valt mij op hoe oprecht bewogen YFC Zwolle is met jongeren en ziet hoe mooi ze zijn. En het zijn juist die jongeren waar we zo makkelijk van alles van vinden, zonder ze te kennen.

Waarom ben je donateur van Youth for Christ Zwolle?

Omdat ik zelf ooit iemand had die in mij investeerde, waardoor ik Jezus leerde kennen. Dat gun ik iedereen, maar met iedereen optrekken lukt mij niet, blij dat YFC er is :-)!

Waarom zou je anderen aanmoedigen donateur te worden?

Bedenk eens welke mensen wezenlijk waren voor jouw ontwikkeling, voor keuzes die je maakte. Bedenk dat veel jongeren zulke mensen niet eens hebben. Bedenk eens wat er gebeurt als iemand de liefde van Jezus meemaakt. Bedenk eens hoeveel geld je aan het einde van je leven waarschijnlijk overhoudt.

Steun Youth for Christ Zwolle en
wordt donateur, net als Sander.

Help Mee