Vertel!

Ons magazine

Wat leuk dat je ons bezoekt en nieuwsgierig bent naar ons magazine Vertel! Wij hebben dit eenmalige magazine uitgegeven omdat wij wat te vieren hebben. Wij zijn weer dik tien jaar onderweg. En in die tien jaar is er veel gebeurd en zijn er verhalen te delen.

Als Youth for Christ Zwolle zijn we bescheiden en scheppen we niet graag op. Hierdoor weten veel mensen niet van ons bestaan. Met dit magazine komt daar verandering in: we vertellen je alles over Youth for Christ. Maar, wat nog veel belangrijker is, we willen jou inspireren. Én leren kennen.

Nu zijn we tien jaar verder. We zijn volwassen geworden en hebben kennis om door te geven. Maar we hebben vooral een goede God die veel uit te delen heeft. Een nieuw doel is ontstaan: 7 plekken van hoop, in 7 jaar. We helpen andere vrijwilligers om op nieuwe plekken in de stad jongerenwerk te starten. We zijn al begonnen. In de Aa-landen en in Westenholte. U leest erover in het magazine.

Ontdek de afhaalpunten

Steun ons

Voor het werk, waar we in dit magazine over vertellen, hebben we steun nodig. Door gebed, door praktische hulp, maar ook met een financiële bijdrage. Wilt u ons werk structureel ondersteunen?

Doneer