Meewerken

Kom ook dichterbij jongeren samen met Youth for Christ Zwolle.

Vrijwilligers

In Zwolle werkt een team meer dan 100 vrijwilligers op verschillende plekken. Meidenwerkers, voetballers en organisatoren; ieder gebruikt zijn of haar talent om dichterbij jongeren te komen. De intensiviteit verschilt. Welk talent wil jij inzetten? Neem contact op met Ronald Welmers (ronald.welmers@yfc.nl).

Stage lopen

Wil jij leren werken met jongeren die extra aandacht nodig hebben? Wil je leren hoe je je geloof handen en voeten kunt geven? Kom dan stage lopen bij YfC Zwolle! Afhankelijk van je opleiding en wensen kun je bijvoorbeeld met de pannakooi de straat op om jongeren te ontmoeten, meewerken met het meidenwerk, trainingen ontwerpen en geven of onze social media helpen innoveren.

Wij bieden:

Een stageplek waar je op professioneel en persoonlijk gebied jezelf gaat ontwikkelen. Je krijgt de kans van meerwaarde te zijn door jouw unieke inbreng. Je wordt intensief begeleid. Je mag deelnemen aan de trainingsdagen en de driedaagse stafconferentie van YfC Nederland.

Onze stageplekken zijn geschikt voor studenten van de volgende opleidingen:
HBO: Social Work (jaar 1-3), Theologie (jaar 1-4) en Pedagogiek (jaar 1-2);
MBO: SBB-erkenning voor Sociaal Werker (niveau 4), Sport- en Bewegingsleider (niveau 3) en Bewegingsagoog (niveau 4). Kijk op stagemarkt.nl voor de huidige vacatures.

Doe je een andere opleiding en denk je dat je je stageopdrachten bij ons kunt uitvoeren? Neem dan ook zeker contact op.

Let op, voor de opleiding Maatschappelijk Zorg kunnen wij geen stageplek aanbieden.

I.v.m. het relationele aspect van ons jongerenwerk, hebben wij een grote voorkeur voor studenten uit Zwolle of directe omgeving en stages met de duur van ten minste één schooljaar.

Wij vragen:

  • Een hart wat openstaat voor jongeren en bereidheid om jouw professie verder te ontwikkelen;
  • Respect voor of affiniteit met onze christelijke doelstelling;
  • Aanwezigheid tijdens momenten van gebed, bezinning en training;
  • Toezegging voor Sonrise en Schellerbergconferentie (eerste week zomervakantie noord, 17-28 juli 2024 of 9-20 juli 2025).

Ben je enthousiast en wil je stage lopen bij YfC Zwolle? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Lydia van den Berg (lydia.vandenberg@yfc.nl).