Dieze

Pannavoetbal

Twee keer per week staan we met de pannakooi in Diezerpoort. Op deze momenten ontmoeten jongeren, ouders en jongerenwerkers elkaar voor een potje voetbal of een goed gesprek.

De panna op donderdagavond is voor jongeren vanaf 12 jaar in Park de Hoogenkamp in Dieze-Oost, van 20:00u tot 21:30u.

De panna op vrijdagmiddag is voor jongeren tot 12 jaar in het Larixpark in Dieze-West, van 15:00u tot 16:15u.

Ambulant werk

Naast de panna-activiteiten, inloop en meidenclub, bieden we ook ambulant jongerenwerk. Dit houdt in dat jongerenwerkers de jongeren thuis ontmoeten of op een andere plek samen met hen een één-op-één contactmoment hebben. Deze OneZie-contacten zijn heel waardevol! Op deze manier kunnen we ons leven met de jongeren delen en écht samen optrekken.

Huiskamer & Inloop

Door de week heen komen er regelmatig jongeren langs in de Huiskamer (Ruusbroecstraat 205). We hopen dat deze plek een plek is waar jongeren thuis kunnen komen en waar ze gewoon naar binnen kunnen lopen. De Huiskamer is geschikt om met iemand af te spreken, huiswerk te maken of een potje FiFa te spelen.

Iedere woensdagavond is er van 19:00u tot 20:30u een georganiseerde inloopavond voor jongeren van 12 jaar en ouder! We doen dan bijvoorbeeld een leuk spel of hangen gezellig samen in de Huiskamer.

Meidenwerk

De dinsdagavond is speciaal voor meiden: GirlsOnly! Samen met je (nieuwe) vriendinnen doe je leuke spelletjes, knutsel je iets moois of praat je met elkaar over een thema. Een avond vol met gezelligheid en verdieping!

GirlsOnly vindt plaats in de Huiskamer (Ruusbroecstraat 205) in de even weken, van 18:30u tot 20:00u.

Muziekstudio

Sinds 2017 hebben we een eigen muziekstudio! In de muziekstudio is ruimte om met jongeren te rappen of muziek te maken, er wordt zangles gegeven en er worden podcasts gemaakt. De muziekstudio wordt al goed gebruikt én is volop in ontwikkeling! We hopen nog veel meer mooie projecten te doen in de studio.

Wilt u bijdragen aan het jongerenwerk in Diezerpoort?

Steun ons in Dieze