Waarom geven Bert en Judith?

Wij stellen komende maanden een aantal van onze donateurs voor. Dit keer Bert en Judith van Olst uit Zwolle. Want voor ons werk en voor de jongeren zelf zijn donateurs onmisbaar.

Wie zijn jullie? Wat vinden jullie belangrijk?
Wij zijn Judith, Bert, Bart (15), Eline (12) en Matthijs (10) van Olst en we wonen in het prachtige Westenholte. We zijn actief lid van de Jeruzalemkerk en als zodanig ook betrokken bij het werk van YfC in Dieze. Wat wij ervaren in de kerk is vrede en rust in het geloof, soms met ups and downs maar iets wat echt toegevoegde waarde heeft in ons leven. Het geloof in en de relatie met Jezus Christus geeft ons leven rust en een gericht doel om voor te leven. Omdat we ons geloof als heel bijzonder en speciaal ervaren, willen we dit graag delen met anderen en waar mogelijk ook met mensen die niet bij ons in de kerk komen. We gunnen hen de mooie boodschap en in het bijzonder de levende relatie met onze Schepper. We voelen en ervaren dat YfC Zwolle dit doel met ons deelt en vanuit gunnende liefde jongeren in Zwolle in aanraking wil brengen met deze prachtige boodschap.

We willen iedereen die dit leest oproepen dit werk financieel en/of met gebed te ondersteunen

Hoe zouden jullie Youth for Christ Zwolle omschrijven?
YfC Zwolle is voor ons een groep mensen die met passie, inzet en liefde voor jongeren in Zwolle een luisterend oor wil bieden, een schouder waar nodig. Maar ook samen met hen plezier maken en lief en leed wil delen. De aanpak is de boodschap van de bijbel en de liefde van God op een praktische manier toepassen in het dagelijks leven. YfC heeft daarmee een belangrijke boodschap voor jongeren die in moeilijkheden zitten, soms geen uitweg meer zien en/of op zoek zijn naar een doel in het leven. De combinatie van Christelijk geloof en het toepassen daarvan in het dagelijks leven, is wat YfC heel bijzonder en daarmee relevant maakt voor jongeren in Zwolle (overigens wereldwijd). Diverse activiteiten zoals Sonrise, Panna voetbal, een huiskamer waar jongeren samenkomen om muziek te maken, elkaar te ontmoeten, spelletjes doen etc. zijn mooie initiatieven die jongeren bij elkaar brengen om samen een basis te leggen voor de toekomst.

Waarom zijn jullie donateur van Youth for Christ?
Het delen van de rijke boodschap van het christelijk geloof is iets wat we als kerk maar ook als familie niet genoeg kunnen doen, en daarmee willen we YfC van harte ondersteunen. Het delen van het evangelie met jongeren is van levensbelang en wat ons betreft heeft YfC een prachtige manier van werken om dit in te vullen.

Waarom zouden jullie anderen aanmoedigen donateur te worden?
Het “er zijn” in de wijk en delen van de blijde boodschap met jongeren is iets prachtigs en voegt veel toe aan de levens van jongeren. Dit in combinatie met maatschappelijke betrokkenheid in Zwolle is heel waardevol en we willen iedereen die dit leest oproepen dit werk financieel en/of met gebed te ondersteunen!

Steun Youth for Christ Zwolle en
wordt donateur, net als Bert en Judith.

Help mee