Aa-landen

In beeld

Aa-landen

Een sociaal jongerennetwerk, waarin groei en hoop centraal staan, gedreven door Gods liefde.

Tientallen jongeren in de Aa-landen krijgen hulp, doordat een bewogen medeburger zich om hun lot bekommerde: Willem Klapwijk. Hij sport met ze, spreekt ze en toont wat trouw, geduld en relaties waard zijn. Zo ontstaat een broodnodig netwerk rondom jongeren die dit hard nodig hebben.

Lees meer

Pannavoetbal <13 (15.00- 16.30 uur)

WOE || Dommel/ Scheldelaan

Elke woensdagmiddag pannavoetbal en ontmoeting aan de Dommel/Scheldelaan. Met basketbal, voetbal, schommelen, hangen op een bankje of gezellige uitdaging.

Pannavoetbal 13> (19.30- 21.00 uur)

WOE || Winkelcentrum Aa-landen

Sinds november 2021 zijn we wekelijks aanwezig in de wijk met onze mobiele ontmoetingsplek en pannakooi. Dit doen we op het 'stenen veldje' aan de Dommel/Scheldelaan. Met pannavoetbal, hangen achter in de bus of gezellige uitdaging op de PlayStation.

Opvallende verschijning in de wijk

Mobiele OntmoetingsPlek (MOP)

Deze met graffiti bespoten bus, met ingebouwde PlayStation en scherm helpt ons jongeren te verbinden. Mede dankzij het Hervormd Weeshuis, de Gemeente Zwolle en installatiebedrijf Breman hebben we voor de wijken Aa-landen en Westenholte een Mobiele OntmoetingsPlek kunnen aanschaffen.

Meidenwerk GirlzOnly

DI || 2e en 4 dinsdag van de maand

Al bijna 10 jaar draait de meidenclub in Dieze. Op de tweede en vierde dinsdagavond van de maand is er een avond voor meiden in de leeftijd van 10-14 jaar. De invulling van de avond is een combinatie van gezelligheid en verdieping. Er komen tussen de 5 – 10 jongeren langs.

"Het zijn de onbegrepen jongeren die het hardst schelden en schoppen, omdat ze eigenlijk een knuffel willen."